Er du vores nye Medhjælper?

Hos AutoFind søger vi i øjebliket medhjælper til vores forretning i Aarhus. Har du interesse i elektriske biler? – så er du formentlig præcis den profil vi søger.

Kundemodtagelse i salgsafdelingen

Hos AutoFind søger vi en medhjælper til vores forretning i Aarhus, som har lyst til at hjælpe vores sælgere med at sikre den bedste service til vores kunder. Som medhjælper vil du blive medansvarlig for kundemodtagelse og vil dermed skulle være medvirkende til at sikre kunden en imødekommende velkomst i forretningen. Yderligere vil dine arbejdsopgaver bestå af rengøring af biler herunder vask og støvsugning, klargøring af bilerne til prøvekørsel samt hjælpe og servicere kunden både før, under og efter prøvekørslen. 

Vi søger

✅  Du er formentlig 18-25 år, men ikke et krav

✅  Du er udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst.

✅  Du har forventeligt stor interesse for biler og besidder gerne tidligere erfaring med kundeservice. (ikke en krav)

✅  Du kan arbejde selvstændigt, kan tage initiativ og hjælpe til, når der er brug for det samt er fleksibel i henhold til varierende arbejdstider.

✅  Du er bosiddende i eller tæt på Aarhus

✅  Du er omstillingsparat og indstillet på løn- og søndag vagter

✅  Du har kendskab til de forskellen modellerne, og detaljerne på bilerne (ikke en krav)

✅ Du har kørekort B (en krav)

Lyder vi som et sted du kunne tænke dig selv i, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte, Mehmet Adil Omer, på tlf. 2222 5060 eller info@autofind.dk

Muligheden for ansættelse på både del- og fuldtid

Tiltrædelse hurtigst muligt

Din nye arbejdsplads

AutoFind startede i 2016, og har siden da importeret drømmebiler til glade kunder!

Vi har over 6 års erfaring i salg af nyere brugte biler, bl.a. Tesla. Vores speciale er at importere nyere brugte elbiler, som er fuld serviceret og med skadesfri historik.

Vi er en lille særlig bilforretning, placeret i beliggheden i Aarhus V. Vi har altid skille sig ud blandt mængden ved første dag. Vi kommunikerer på vores seriøse og tillidsfuld måde vi behandler vores kunderne på. Vi er ikke engangssælger, men glæder af tilbagevendende kunder i vores forretningen. Vi er et lille team på 2 personer som ønsker dig med på vores rejse. Vi er altid smillende og jordnære team som tager alt med en smil – vi er ligetil, frisk og imødekommende. Vi er der hele vejen fra handle er indgået og efter handlen er indgået – vi finder altid en løsning til vores kunder!

AutoFind - Din biljæger
Åbningstider

Mandag – Fredag

09:00 – 17:00

Lørdag

Lukket (efter aftale)

Søndag 

Lukket (efter aftale)