AL Finans A/S

AL Finans A/S har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank. Vores finansielle bagland er derfor særdeles stærkt.

Vi tilbyder finansieringsløsninger inden for lån, leasing og factoring.

AL Finans ønsker langvarige kunderelationer gennem en tæt dialog, hvor vi sammen finder frem til de bedst tænkelige finansieringsløsninger for dig og din virksomhed.

Vi er medlem af interesseorganisationen for danske finansieringsselskaber – Finans og Leasing.

Alle medlemmer er underlagt et kodeks for god forretningsskik, som er med til at sikre en høj standard for den adfærd, vi udviser i forhold til vores kunder.

Se endvidere vores hjemmeside www.al-finans.dk

al_finans-log

Santander Consumer Bank

Er en nordisk bank med mere end 1.400 kollegaer i Danmark, Norge, Sverige og Finland og stolte over at være en del af Banco Santander, som er en af de største banker i verden med mere end 160 års baggrund. ​​​​Vi har i dag en førende position på det danske marked for billån samt forbrugsfinansiering og er specialister i privatlån, kreditkort og opsparingsprodukter.

Vores mål er at hjælpe mennesker og forretninger med at skabe velstand og vi sigter efter at blive den bedste kommercielle bank gennem vedvarende loyalitet fra vores ansatte, kunder, aktionærer og fællesskaber ved at drive simpel, personlig og fair bankforretning.

I vores organisation fremmer og værdsætter vi et dedikeret, engageret og passioneret miljø, der skaber muligheder for personlig og professionel vækst. Vi arbejder i et miljø, der er under konstant forandring og vi tror på, at nøglen til succes er et stort engagement, aktiv læring og kontinuerlig forbedring af det daglige arbejde.

Se endvidere vores hjemmeside www.santanderconsumer.dk

Santander-Consumer-Bank-1024x366

Sammen med AL Finans og Santander Consumer Bank kan AutoFind tilbyde dig konkurrencedygtige priser på finansiering af din nye eller brugte bil, motorcykel og campingvogn.

Du vælger naturligvis selv, om du ønsker fast eller variabel rente.

Hurtigt svar

Hurtigt svar på finansiering – 24 timer i døgnet

Billigere end i banken

Finansieringen er ofte billigere end i banken

Høj kundetilfredshed

Høj kundetilfredshed hos AL Finans

Lad os klare finansiering og lad de fornuftige priser og gode vilkår komme dig til gode

Ring eller send en mail og få et personligt tilbud og hør nærmere om de gode vilkår!

Papirerne underskriver du også hos AutoFind, når du har truffet aftale om vilkårene. Hvis du står registreret i RKI og lignende, er det imidlertid normalt vanskeligt at få etableret bilfinansiering.

Du kan vælge variabel eller fast rente. Fast rente giver maksimal budgetsikkerhed med en fast månedlig ydelse i hele låneperioden- medens løbetiden med variabel rente kan blive forkortet eller forlænget afhængig af om renten falder eller stiger. Hvis du vælger variabel rente, vil AL Finans og Santander altid følge Nationalbankens Indskudsbevisrente – det giver tryghed og langt mindre risiko for utidige renteændringer.

AutoFind - Din biljæger
Åbningstider

Mandag – Fredag

10:00 – 17:00

Lørdag

Lukket

Søndag 

12:00 – 15:00