Er du vores nye Bilsælger?

Hos AutoFind søger vi en ny bilsælger til vores forretning i Aarhus. Har du interesse i elektriske biler? – så er du formentlig præcis den profil vi søger.

Jobbet:

Du vil blive del af et nyt og moderne bilhus, i Aarhus, hvor der er fart over feltet og hvor omgangstonen er uformel og humoristisk.

Som bilsælger hos AutoFind , får du en travl og spændende hverdag, hvor du vil lære alt om alle de forskellige funktioner i en salgsafdeling og bilforretning.

Vi sælger omkring 500 biler om året og tilbyde salg / leasing samt finansiering til vores kunder.

Vi søger

✅  Du er udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst.

✅  Du har forventeligt stor interesse for biler og besidder gerne tidligere erfaring med salg.

✅  Du kan arbejde selvstændigt, kan tage initiativ og hjælpe til, når der er brug for det samt er fleksibel i henhold til varierende arbejdstider.

✅  Du er omstillingsparat og indstillet på søndag vagter

✅  Du har kendskab til de forskellen modellerne, og detaljerne på bilerne.

✅ Du har kørekort B (en krav)

Lyder vi som et sted du kunne tænke dig selv i, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale. Har du spørgsmål til ovenstående, er du meget velkommen til at kontakte, Mehmet Adil Omer, på tlf. 5354 3848 eller mo@autofind.dk

Tiltrædelse hurtigst muligt


ANSØG

Din nye arbejdsplads

AutoFind startede i 2016, og har siden da importeret drømmebiler til glade kunder!

Vi har over 6 års erfaring i salg af nyere brugte biler, bl.a. Tesla. Vores speciale er at importere nyere brugte elbiler, som er fuld serviceret og med skadesfri historik.

Vi er en lille særlig bilforretning, placeret i beliggheden i Aarhus V. Vi har altid skille sig ud blandt mængden ved første dag. Vi kommunikerer på vores seriøse og tillidsfuld måde vi behandler vores kunderne på. Vi er ikke engangssælger, men glæder af tilbagevendende kunder i vores forretningen. Vi er et lille team på 2 personer som ønsker dig med på vores rejse. Vi er altid smillende og jordnære team som tager alt med en smil – vi er ligetil, frisk og imødekommende. Vi er der hele vejen fra handle er indgået og efter handlen er indgået – vi finder altid en løsning til vores kunder!